İSTEDİKLERİNİZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İSTEDİKLERİNİZ

Lütfen birşey atarken onun sitesini yazıp o konunun resmini atınız ama o konunun resmi veya internet adresi yoksa (yazı) bişi olmaz çünkü öyle saçma şeyler atarsanız silinecektir

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» işlem kolaylıkları
Bengü - Ağız Alışkanlığı ... Icon_minitimeC.tesi Ara. 20, 2008 11:25 am tarafından Admin

» osmanlı cumhuriyeti izlemek isteyenler(2008)
Bengü - Ağız Alışkanlığı ... Icon_minitimePaz Ara. 14, 2008 3:00 pm tarafından nazlı&barış

» Age Of Mythology The Titans
Bengü - Ağız Alışkanlığı ... Icon_minitimePerş. Kas. 27, 2008 5:22 pm tarafından Furkan

» SilkroadOnline
Bengü - Ağız Alışkanlığı ... Icon_minitimePerş. Kas. 27, 2008 4:28 pm tarafından Furkan

» Gta San Andreas Hileleri
Bengü - Ağız Alışkanlığı ... Icon_minitimePerş. Kas. 27, 2008 3:45 pm tarafından Furkan

» Fifa 2009 Full By Furkan
Bengü - Ağız Alışkanlığı ... Icon_minitimePerş. Kas. 27, 2008 3:40 pm tarafından Furkan

» sabunla ne yapılır? bakında öğrenin
Bengü - Ağız Alışkanlığı ... Icon_minitimeÇarş. Kas. 12, 2008 10:01 pm tarafından **mavis**

» Mazlum - Sitemim Var \\ 2008 \\ 8 Alternatif Link
Bengü - Ağız Alışkanlığı ... Icon_minitimeÇarş. Kas. 12, 2008 8:48 am tarafından Admin

» Demir Demirkan - Devrim Arabaları Film Müzikleri | İndir \\ 8 Alternatif Link
Bengü - Ağız Alışkanlığı ... Icon_minitimeSalı Kas. 11, 2008 9:12 pm tarafından gece_yarisi

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
En iyi yollayıcılar
gece_yarisi
Bengü - Ağız Alışkanlığı ... Vote_lcapBengü - Ağız Alışkanlığı ... I_voting_barBengü - Ağız Alışkanlığı ... Vote_rcap 
**mavis**
Bengü - Ağız Alışkanlığı ... Vote_lcapBengü - Ağız Alışkanlığı ... I_voting_barBengü - Ağız Alışkanlığı ... Vote_rcap 
Admin
Furkan
nazlı&barış

Bengü - Ağız Alışkanlığı ...

YazarMesaj
**mavis**

**mavis**

Bengü - Ağız Alışkanlığı ... Empty
MesajKonu: Bengü - Ağız Alışkanlığı ...   Bengü - Ağız Alışkanlığı ... Icon_minitimePaz Kas. 09, 2008 12:59 am

Bengü - Ağız Alışkanlığı ....

Ağız Alışkanlığı
Bazılarına güvenilmez, onlardan biriymişsin,
Beni acılara çiviledin, her kötülüğü de yapabilirsin.
Bazılarına güvenilmez, onlardan biriymişsin,
Beni yalnızlığa kilitledin, her kötülüğü de yapabilirsin.

Aşk kör etti gözümü, gerçeği göremedim..

Güldüğün de yalanmış, sarılmaların da,
Sevdiğin de yalanmış, sevişmelerin de..
Bana gelişlerin acılarından kaçışınmış,
Seviyorum deyişin ağız alışkanlığınmış

Bengü - Ağız Alışkanlığı ...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bengü - Gezegen...
» Bengü - Tek Başına....
» Bengü - Bay Yanlış...
» Bengü - Mutlu Musun Güzelim ...