İSTEDİKLERİNİZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İSTEDİKLERİNİZ

Lütfen birşey atarken onun sitesini yazıp o konunun resmini atınız ama o konunun resmi veya internet adresi yoksa (yazı) bişi olmaz çünkü öyle saçma şeyler atarsanız silinecektir

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» işlem kolaylıkları
Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Icon_minitimeC.tesi Ara. 20, 2008 11:25 am tarafından Admin

» osmanlı cumhuriyeti izlemek isteyenler(2008)
Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Icon_minitimePaz Ara. 14, 2008 3:00 pm tarafından nazlı&barış

» Age Of Mythology The Titans
Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Icon_minitimePerş. Kas. 27, 2008 5:22 pm tarafından Furkan

» SilkroadOnline
Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Icon_minitimePerş. Kas. 27, 2008 4:28 pm tarafından Furkan

» Gta San Andreas Hileleri
Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Icon_minitimePerş. Kas. 27, 2008 3:45 pm tarafından Furkan

» Fifa 2009 Full By Furkan
Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Icon_minitimePerş. Kas. 27, 2008 3:40 pm tarafından Furkan

» sabunla ne yapılır? bakında öğrenin
Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Icon_minitimeÇarş. Kas. 12, 2008 10:01 pm tarafından **mavis**

» Mazlum - Sitemim Var \\ 2008 \\ 8 Alternatif Link
Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Icon_minitimeÇarş. Kas. 12, 2008 8:48 am tarafından Admin

» Demir Demirkan - Devrim Arabaları Film Müzikleri | İndir \\ 8 Alternatif Link
Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Icon_minitimeSalı Kas. 11, 2008 9:12 pm tarafından gece_yarisi

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
En iyi yollayıcılar
gece_yarisi
Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Vote_lcapSitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar I_voting_barSitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Vote_rcap 
**mavis**
Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Vote_lcapSitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar I_voting_barSitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Vote_rcap 
Admin
Furkan
nazlı&barış

Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar

YazarMesaj
gece_yarisi
Admin
gece_yarisi

Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Empty
MesajKonu: Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar   Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Icon_minitimePaz Kas. 09, 2008 4:25 pm

Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryellerin Kullanım Kuralları ve Görüntülenme Hakları

Müzik Metaryelleri (Mp3 Video Klip Vs)

1- Sitemizden Yayınlanan bu metaryeller tamamen tanıtım amaçlıdır .

2- Müzik Metaryellerinin Tanıtımları için
yayınlanan mp3 video klip gibi müzik metaryellerini en geç 24 saat
içerisinde Bilgisayarınızdan silmeniz gerekmektedir.

3- Eğer bu tanıtım amaçlı olarak yayınlanan
müzik metaryellerini dinlemek istiyorsanız müzik marketlerden satın
almanız gerekmektedir.

4- Sitemizde yayınlanan bu metaryeller telif hakkına sahip kişi izni dışında dağıtılamaz kopyalanamaz.

5- Sitemizden yayınladığımız tanıtım
metaryelleri içersinde bulunan herahangi bir metaryelden telif hakkına
sahip kişi rahatsız olup bize şikayetini bildirir ise derhal sitemizden
tanıtım amaçlı ürünü silinip kaldırılır.

Programlar

1- Sitemizde yayınlanan programlar tamamen tanıtım amaçlıdır.

2- Demo sürümlerdir .

3- Program telif hakkına sahip kişi dışında dağıtılamaz çoğaltılamaz .

4- Tanıtım olarak demo sürümlerini
yayınladığımız programlarin telif hakkına sahip kişi bu durumdan hoşnut
olmayıp bize kaldırılması için bir istek gönderdiğinde derhal tanıtım
amaçlı ürün siteden kaldırılır ve silinir.

Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gökhan Özen - Bize Aşk Lazım...