gece_yarisi Admin
Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 08/11/08 Yaş : 38 Nerden : eskişehir
| Konu: Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryeller Hakkındaki Kurallar Paz Kas. 09, 2008 4:25 pm | |
| Sitemizden Yayınlanan ve Telif Hakkı bize Ait olmayan Metaryellerin Kullanım Kuralları ve Görüntülenme Hakları Müzik Metaryelleri (Mp3 Video Klip Vs)
1- Sitemizden Yayınlanan bu metaryeller tamamen tanıtım amaçlıdır .
2- Müzik Metaryellerinin Tanıtımları için yayınlanan mp3 video klip gibi müzik metaryellerini en geç 24 saat içerisinde Bilgisayarınızdan silmeniz gerekmektedir.
3- Eğer bu tanıtım amaçlı olarak yayınlanan müzik metaryellerini dinlemek istiyorsanız müzik marketlerden satın almanız gerekmektedir.
4- Sitemizde yayınlanan bu metaryeller telif hakkına sahip kişi izni dışında dağıtılamaz kopyalanamaz.
5- Sitemizden yayınladığımız tanıtım metaryelleri içersinde bulunan herahangi bir metaryelden telif hakkına sahip kişi rahatsız olup bize şikayetini bildirir ise derhal sitemizden tanıtım amaçlı ürünü silinip kaldırılır.
Programlar
1- Sitemizde yayınlanan programlar tamamen tanıtım amaçlıdır.
2- Demo sürümlerdir .
3- Program telif hakkına sahip kişi dışında dağıtılamaz çoğaltılamaz .
4- Tanıtım olarak demo sürümlerini yayınladığımız programlarin telif hakkına sahip kişi bu durumdan hoşnut olmayıp bize kaldırılması için bir istek gönderdiğinde derhal tanıtım amaçlı ürün siteden kaldırılır ve silinir. | |
|